Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Trender

Close-up med Elsa Ekman

BeautyQlick Close-up med Elsa Ekman som har den härliga podcasten -Det skaver!

Läs om hennes hudvårdsrutiner och vad skönhet betyder för henne.⁠

-Vad är skönhet för dig? 

Om vi pratar i form av produkter och vad den gör med ens utseende, bara en fånig men ganska mysig bonus i vardagen. Annars skulle jag väl säga att skönhet är glädjespridare, skratt, givmildhet och rödvin.

- Hur ser din dagliga hudvårsrutin ut? 

Just nu använder jag mig av tre produkter från Skinome (tvätt, serum och kräm). Dom är fantastiska och dom har även lärt mig att man inte ska tvätta ansiktet på morgonen, mindre vatten i ansiktet = bättre för din hy. Om jag går hemifrån och vill vara cute så sätter jag även på mig Banana Bright Face Primer från Ole Henriksen och nån gång i veckan så peelar jag ansiktet med Emma S Enzym peeling. Man blir len som en bebis.

-Om du hamnade på en öde Ö och bara fick möjlighet att rädda en produkt från din necessär vilken produkt skulle det vara? (Tyvärr inte SPF)

Nej men då skulle jag nog rädda Försvarets Hudsalva! Bra till allt ju

-Har du någon/några produkter du ångrar att du har köpt? 

Ångrar ALLTID en bodylotion/balm som är förpackad i en burk. Det är ju skitjobbigt?!! Det blir för mkt kladd när man ska smörja hela kroppen och sen ner och gräva igen, Jag använder dom aldrig då? Från och med denna sekund så ska jag bara köpa sånt som har en pump!

-Om du fick rekommendera något som du vet nu men inte visste när du var yngre, vad skulle det vara?

Dyrast är inte alltid bäst! Finns massor med otroliga budgetvarianter på det mesta. Kolla vad din hud gillar inte vad grupptrycket tjafsar om.

-3 st favorit skönhetsprodukter har du just nu som du inte kan leva utan?

Blivit frälst av Tanrevel, känner mig snyggare när jag inte är genomskinlig. En ny favorit som jag använder under min makeup är Glow primern från All I am, den är lika grym som hypen kring den. Och så slutligen min favorit som jag använt i många många år, CC cream från Lumene, jag använder den som en foundation. Lätt täckande men naturlig och fin! 

Följ henne på instagram.

//Maria V -Bloggen innehåller adlinks.