Trender

Close-Up med William Värnild

Close-Up med William Värnild som är grundare till PR to Go och skönhetsvarumärket I will Makeup!
Vi träffade honom för att höra mer om hans senaste lansering av I Will makeup samt för att få lite beauty hacks som han delar med sig!

-Vad är skönhet för dig?
Skönhet är välmående när du mår bra och är i balans och är rädd om dig själv så ger du din omgivning bra energi det är skönhet. Såklart så bidrar en bra  och daglig hudvårdsrutin så att din hud mår riktigt bra. 

-Vi är nyfikna hur ser din dagliga hudvårdsrutin ser ut?
Varje morgon sköljer jag ansiktet med iskallt vatten därefter blir ögonkräm följt av serum och dagkräm och SPF sen är jag good to go.På kvällarna tvättar jag ansiktet ordentligt och använder en balanserande toner och sen använder jag antingen en nattmask eller nattkärm och min ögonkräm. Jag är försiktig med syror och allt för aktiva ingredienser. Jag kan ibland komplettera med en aktiv mask eller likande för att ge huden en boost med glow. 

-Om du hamnade på en öde Ö och bara fick möjlighet att rädda en produkt från din necessär vilken produkt skulle det vara? (Tyvärr inte SPF)" Jag skulle såklart välja min magic lip care kit" från min egen brand I WILL MAKE UP.

 -Har du någon/några produkter du ångrar att du har köpt?
Jag unnade mig en allt för dyr Body lotion från La Mer som kanske var lite för lyxig för min plånbok men den gjorde sig fint i badrummet även efter den va slut. -

Om du fick rekommendera något som du vet nu men inte visste när du var yngre, vad skulle det vara?
Vi har en hudtyp däremellan så hamnar huden i olika tillstånd. Det är viktigt att inte experimentera för mycket med för aktiva produkter i för ung ålder det gör att huden lätt hamnar ur balans, och det kan ta lång tid att balansera och reparera huden när man behandlat den illa. 

-3 st favorit skönhetsprodukter har du just nu som du inte kan leva utan?

1. Magic Lip Care Kit 2. Daily defense spf 50 3. Tan-luxe super glow

Berätta om din produktlansering och varför en lip treatment? 
Jag ville skapa en produkt som "preppar" läpparna innan man applicerar läppstift, läppglans eller läppenna som gör att produkterna sitter där dem ska och samtidigt vårdar och ger maximalt med fukt. 

Att få hjälpa människor till glädje och ökad självsäkerhet är William Värnilds stora drivkraft. Och det är också bakgrunden till I Will Makeup. ”Jag ser det som mitt jobb att få människor att känna sig som de tryggaste, bästa och mest självsäkra versionen av sig själva. Och genom att ta fram min egen linje, med smink som framhäver och lyfter dina bästa drag, så hoppas jag att jag kan hjälpa fler kvinnor att må lite bättre” säger William Värnild. 

Magic Lip Care Kit är en 100% vegansk läpp-produkt med peelande, vårdande och återfuktande egenskaper som William Värnild beskriver är fullproppad med fukt, E-vitamin, sheasmör och jojoboba. Ingredienser som kommer att hjälpa dina torra läppar eftersom de verkar både återfuktande och skyddande, till skillnad från vaselinprodukter som bara verkar lindrande. Med välmående läppar sitter dessutom läppstift eller glans perfekt hela dagen. Att peela, lägga en mjukgörande inpackning och avsluta med återfuktning är räddningen för nariga och torra läppar.

/Maria Villanueva