Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Tips & Råd

Klapp Skincare Science - unna dig en välförtjänt ansiktsbehandling hemma

Nu kan du uppleva lyxen som du bara får på salong - på hemmafronten! 
Klapp Cosmetics Science erbjuder ansiktsbehandlingar på salong men även egenvård med apparatur hemma hos dig, så du kan njuta av en lugn stund precis när det passar dig. KLAPP har ett brett utbud av produkter för alla hudtyper och hudtillstånd - allt för att det ska vara lätt för dig att kombinera produkter från deras olika hudvårdsserier. 

Innovation, i det förflutna, i nuet och även i framtiden. Så lyder filosofin KLAPP Cosmetics Science förmedlar med produkter av högsta kvalité tillverkade i Tyskland. KLAPP fokuserar på att ta fram förstklassiga produkter för dig som vill ha det absolut bästa. 

Upptäck mer av KLAPP treatments här.


Ge din hudvårdsrutin en boost med CollaGen Starter Set
CollaGen Starter Set är en effektiv hemmabehandling för mogen hud alternativt förebyggande för ung hud som har tappat lyster och spänst. Ansiktsbehandlingen stimulerar kollagenproduktionen, vitaliserar hudens funktion och bibehåller fuktbalansen med hjälp av serum, kollagen-kula och ansiktsstimulator. Unna dig en förstklassig spa-behandling hemma! 

Blanda serumet tillsammans med kollagen-kula som löser upp sig i kontakt med vätska. Klappa in serumet på rengjord hud och använd sedan stimulatorn för att slussa produkter djupare ned i huden. Arbeta in serumet under 3 minuter med uppåtgående rörelser inifrån och ut. Ampullen räcker ca 10-14 dagar. 


Kollagen tillsammans med elastin bygger upp huden och gör den spänstig
Från 25-30 årsåldern börjar produktionen av kollagen och elastin i huden att minska. Huden är inte lika fast som den en gång var, och är det där en pigmentering eller en fräken? Fina linjer och kråksparkar framträder mer och mer. Åldras gör vi alla. Det är en del av livet. 

Vill du veta mer om kollagen? Läs mer här.  

Din personliga livsstil, hur du lever och vad du äter liksom vilken hudvård du väljer påverkar din huds åldrande. Om du tar hand om dig, äter nyttig mat och väljer en hudvårdsrutin som passar dig (solskydd inkluderat!) kommer du att kunna se ljusare på livet, och allt som hör till. 

Bli vän med åldrandet! Omfamna det som kommer med kärlek och tacksamhet. Och en ansiktsbehandling då och då. Varför inte hemma i soffan?


Vrid tillbaka tiden med Beauty Secrets Ultra Lift Set
Ultra Lift Set är en treatment du kan göra hemma medan du kollar på din favoritserie. Den vibrerande micromassage och ljusterapi i två färger, röd och blå, stimulerar cellförnyelsen och förbättrar hudens tonus. Du kommer att känna hur huden blir mer spänstig med en ökad lyster på köpet. Beauty Secrets Ultra Lift Serum erbjuder den perfekta kombinationen av de exklusiva högkvalitativa aktiva ingredienserna “Bio Botox”, Spilanthol och peptider som stärker huden och förebygger förtida åldrande.  

Rengör huden med rengöring och toner som passar din hudtyp. Applicera en pump av Ultra Lift Serum i handflatan och massera in serumet över ansikte och hals, arbeta sedan in serumet med Lift-Up Activator. Använd uppåtgående rörelser för att “lyfta” huden och på så sätt förebygga kråksparkar. Du kan använda denna lyxiga behandling morgon och kväll. Passar alla hudtyper.


HUDTERAPEUTEN TIPSAR:
Stressar du mycket? Stress kan göra så att huden åldras i förtid. En stressad hud kan även komma i obalans med ökad torrhet och känslighet som följd. Lugna huden med Anti-Stress Cream, en lugnande kräm som återuppbygger huden. 

Hyaluronic Mask är en mask med 4-faldigt aktiv hyaluronsyra för omedelbar återfuktning. Denna mask är ett måste i ditt badrumsskåp! Du kan lägga masken som ett komplement under sommaren med långa dagar och sena kvällar under solen. Pensla på masken och låt den verka i 20 minuter innan du sköljer av. 

Ta hand om din hud, inifrån och ut. 


/Petra Vikner
Auktoriserad hudterapeut