Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Tips & Råd

Skönhetstips för sommaren!

Sommaren är här och vi älskar att festivaler äntligen har öppnat upp igen. Vem gillar inte glamping med livemusik? Nu kan du få den perfekta festival-looken! Vi ger dig tipsen för en lyckad makeup, även på festival.

Du behöver en foundation som håller hela dagen. The Base Foundation från Base of Sweden är din vapendragare i sommar. En foundation som håller igenom regn och sol, och passar perfekt som bas för festival-looken. The Base Foundation har hyllats världen över för sin långa hållbarhet, matta finish och utsuddande effekt. The Base Foundation med SPF30 jämnar ut dina porer och fina linjer samtidigt som huden blir återfuktad.


Glitter är så rätt i sommar! Holika Holika Eye Spanglitter 05 Mirror Ball Parts är en glittrig eyeliner som verkligen levererar. Rama in dina ögon med glitter, och varför inte kindbenen också?  Den har en fjäderlätt konsistens, och med sin fixerande gelformula sitter glittret på plats - du får ett pärlemor-aktigt lyster med ett starkt skimmer. Ett måste för den perfekta festival-looken i sommar!

Sommarglow on-the-go! 
Inspirerad av sommarens eufori och en fest full av glam och glitter kommer nu Nudestix Beachy Nudes. En samling av sommarens favoriter och nya glittriga guldnyanser för ögon, ansikte och läppar. Om du precis som oss älskar glitter så är denna minipalett ett måste till alla sena sommarnätter!

Vi tipsar om detta praktiska travel size kit från Malin +Goetz är din bästis under sommarens äventyr! Kitet är lätt att ta med i väskan och innehåller  Cleanser, Cleanser, shampoo och balsam och body Cream för att du ska kunna behålla din lyster - även ute på språng. 

Summer vibes! 
Team BeautyQlick
chat
×
För en mer personlig upplevelse, logga in eller skapa ett konto här.
Berätta lite om din hudtyp, så ska jag skapa några personliga rekommendationer bara för dig!
send