Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Trender

Lip plumper, Lip oil, Lip balm

Om du söker efter de bästa produkterna för att få fylligare, återfuktade och glansiga läppar, har vi sammanställt en lista över våra favoriter! Med lip plumper, lip oil och lip balm finns det något för alla behov och tillfällen.

En av våra favoritprodukter är Silk Balm SpicyThermo-Plumping Lip Balm från HUDA BEAUTY. Denna återfuktande lip plumper ger omedelbart fylligare och saftiga läppar genom att gradvis pirra och värma upp läpparna. Det innehåller också Sichuanpepperextrakt för att skapa en omedelbar fyllighet.

FENTY's Gloss Bomb Heat är också en av våra favoriter. Det ger inte bara en glossy look på läpparna utan även en värmande känsla som gör läpparna mjuka och fylliga. Innehåller sheasmör och E-vitamin för att bibehålla fukt och ge intensiv glans.

För återfuktning och glossy look är Juicy AF Lip Oil från DASHL ett måste. Denna silkeslena, veganska läppolja fungerar som en nattmask, primer och läppglans i ett. Den ger mjuka och släta läppar med en glasliknande glans.

KissKiss Bee Glow Lip Balm från GUERLAIN är en färgad läppbalsam med en krämig och smältande textur som ger långvarig komfort och en glödande glans. Formulan kombinerar honung och närande aktiva ingredienser för att ge lugnande, mjukgörande, närande och fylliga läppar.

För en spegelblank finish och plumping-effekt är Lip Comfort Oil från CLARINS en utmärkt produkt. Den ger läpparna näring och skydd samtidigt som den ger en härlig glans. Kan användas som primer, ovanpå läppstift eller under natten som en närande läppmask.

För att ta hand om torra läppar under kalla och torra väderförhållanden, kan du prova en enkel och billig DIY-behandling. Blanda socker, olja och honung tillsammans för att skapa en skrubb för läpparna. Applicera med fingrarna eller en tandborste och skrubba sedan försiktigt. Avsluta med att smörja in läpparna med din favorit lip balm eller en tjockare olja för att maxa återfuktningen. Upprepa proceduren ca en gång per vecka eller vid behov för mjuka och återfuktade läppar.

Upptäcka nya favoriter och dela med dig av i vår community!
chat
×
För en mer personlig upplevelse, logga in eller skapa ett konto här.
Berätta lite om din hudtyp, så ska jag skapa några personliga rekommendationer bara för dig!
send