Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Tips & Råd

Så använder du eye patches!

Svårt att gömma sena nätter och svullnaden kring dina ögon dagen efter? Vi har lösningen för dig om det så är ettåringen som håller dig vaken eller om du snubblar hem på morgonkvisten efter en sen natt - precis lagom till kaffet som står i köket och puttrar. Sena nätter och brist på sömn kan verkligen ta ut sin rätt. Okej, det är kanske dags att lägga lite extra tid på dig själv. Nytt år, nya rutiner. 

Vi vet ett lifehack som du bara måste göra till din egen. En quick-fix som faktiskt fungerar. 

Svaret stavas EYE PATCHES. Huden under ögonen är tunn och känslig, och det tunnaste området hittar du faktiskt på ögonlocken. Därför behövs särskilt mycket omtanke och omvårdnad just där, huden under och kring själva ögat. Dessa små patcher, som vanligtvis appliceras under ögonen, är intensivt återfuktande och hjälper till att minska svullnad och mörka ringar.

Vi har testat ett urval som vi gärna delar med oss utav. Gör som oss beauties, sudda ut gårdagens mörka ringar och plumpa upp huden med eye patches!


Sensai Cellular Performance Extra Intensive 10 Minutes Revitalizing Pads är en intensivt återfuktande ögonmask som även kan användas kring munnen. Masken främjar cellförnyelsen och jobbar anti-aging på endast 10 minuter! Passar alla hudtyper, även extra känslig hud.

Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra Gel Eye Patches från Peter Thomas Roth återfuktar på djupet och reducerar fina linjer, kråkfötter samt mörka ringar med hjälp av atmosfärisk ånga som har omvandlats till rent färskt vatten. Du får en strålande lyster! Doftfri.

XLash Super Youth Peptide Eye Gels är eye patches med en aktiv men skonsam kombination av bakuchiol, retinol och peptider som stärker huden kring ögat. Lägg ögonmasken 15 minuter innan du går till sängs för att boosta skönhetssömnen!

Om du ska flyga långt är Celestial Black Diamond från 111 SKIN en lifesaver! Är din hud torr efter flygresan, lägg på ett par eye patches och efter 20 minuter känns huden så mycket mer återfuktad och balanserad. 


Tips! Lägg dina eye patches i kylskåpet över natten för att nästa dag ta ut ett par och lägga under ögonen. Det finns nästan inget som toppar välkylda eye patches som start på dagen. Hejdå svullnad och trötthetstecken. Testa du med!

Viktigt att komma ihåg att eye patches inte är en permanent lösning. Att få tillräckligt med sömn, att dricka tillräckligt med vatten och att använda en pålitlig ögonkräm hjälper också till i din hudvårdsrutin. 


/Petra Vikner
Auktoriserad hudterapeut
chat
×
För en mer personlig upplevelse, logga in eller skapa ett konto här.
Berätta lite om din hudtyp, så ska jag skapa några personliga rekommendationer bara för dig!
send