Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Trender

Skonsamt mot hår och hårbotten och naturen.

Upptäck Vildmarken med SOLIDU Schampobar – Perfekt för dina sommaräventyr. Ta med dig schampo när du vandrar eller om du är på festival, campar eller på båtsemestern. Skonsamt schampo mot hår och hårbotten och naturen.

Är du alltid på jakt efter sätt att göra dina skönhetsrutiner mer hållbara byt ut din flytande schampo flaska till fasta schampobars är verkligen en stor hjälp. Genom att byta ut traditionellt flytande schampo och balsam mot fasta bars minskar vi vår användning av plastflaskor och bidrar till en mer miljövänlig livsstil. Dessutom är det så enkelt att använda dem, det är bara att gnugga in dem i vått hår, skumma upp och skölj bort. 

Men det är inte bara hållbarheten som gör fasta schampo bars till en vinnare enligt oss. Det är också hur fantastiska de är för vårt hår. De flesta fasta schampo bars är tillverkade av naturliga ingredienser som är skonsamma mot hår och hårbotten. Det innebär att de inte innehåller de hårda kemikalier som ofta finns i traditionellt schampo vilket gör att håret känns mjukare mer levande och friskare.


SOLIDU schampobar är inte bara en utmärkt hårvårdsprodukt för daglig användning, utan den är också perfekt för speciella tillfällen som festivaler, båtutflykter och campingresor. 

Här är några fördelar med att använda  SOLIDU schampobar under dessa omständigheter:

  • Praktisk: Schampobaren är enkel att ta med sig och tar minimalt med plats i din necessär eller ryggsäck. Detta gör den till det perfekta valet för camping och andra resor där packning och vikt är avgörande.
  • Biologiskt nedbrytbar förpackning: Förpackningen är inte bara biologiskt nedbrytbar, utan den är också mer hållbar än traditionella plastförpackningar. Detta gör den till ett miljövänligt alternativ för utomhusaktiviteter.
  • Ingen spillrisk: Eftersom schampobaren inte är en flytande produkt finns det ingen risk att den spills överallt i din ryggsäck eller necessär.
  • Lätt att använda: SOLIDU schampobar är enkel att använda, även om du inte har tillgång till rinnande vatten. Du kan helt enkelt blöta håret och schampot i en sjö eller flod och sedan löddra upp det i dina händer innan du applicerar det på håret.
  • Frisk doft:  SOLIDU EXOTIC schampobar ger en fräsch och vågad doft till ditt hår, vilket är perfekt för festivaler och andra sociala tillställningar. Doften av vanilj och citrus, kryddad med eukalyptus, patchouli, ylang-ylang och salvia, är garanterat att sticka ut i mängden!
SOLIDU schampobar det perfekta valet för alla utomhusaktiviteter, oavsett om du ska på festival, båtutflykt eller camping. Dess praktiska förpackning, brist på spillrisk, och enkel användning gör det till en favorit bland äventyrsentusiaster.

Så, om du är ute efter en enkel och hållbar förändring i din skönhetsrutin, rekommenderar vi definitivt fasta schampo bars. De är vänliga mot miljön, enkla att använda och ger fantastiska resultat för ditt hår. Ett stort plus är att de inte tar plats i väskan!

Good hair day!
Team BeautyQlick