Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Trender

Shower Essentials

Skäm bort Dig Själv med Lush
Vad bör du göra under en allt-i-ett dusch? "Även kallad renoveringsdusch " 
En allt-i-ett dusch är en förlängd dusch som består av flera steg för att lämna dig känsla superfräsch efteråt. Tänk dig: en djuprengöring för ditt hår och din hud. Det kan inkludera exfoliering, rakning, applicering av en hårinpackning eller olja, och en skalpskrubb utöver din vanliga schampo, balsam och kroppstvätt. Vi har noggrant valt ut några av våra personliga favoriter som vi tror kommer att förgylla din duschupplevelse och bli en uppskattad del av din dagliga skönhetsrutin.

En Renoverande Duschupplevelse från Top till Tå.
Dags att lämna de tråkiga dusch upplevelse, gör din dusch rutin till lyxiga värld av duschessentials från Lush, där varje produkt är designat för att omfamna din kropp och själ i en renoverande omfamning. Från exfoliering till hårvård, dessa produkter är inte bara en del av din dagliga rutin, utan de ger också en sensorisk upplevelse som kommer att förföra dina sinnen.


Börja med torrborstning och låt det bli en del av din dagliga rutin. 

Om du har fem minuter över så kan du lika gärna lägga dessa till att ta hand om dig själv. Du blir både piggare och får mer spänst i huden av att torrborsta
Sedan kan du börja börja skrubba kroppen med en lyxig body scrub som innehåller,Malda Mandlar och Kokosnötskal Body Scrub: Inled din duschupplevelse genom att varma upp din kropp och öppna dina porer med en fuktig scrubtrasa.

Sedan, omfamna din hud med Lush's Body Scrub.  Den innehåller malda mandlar och kokosnötskal kombineras med honung, kakao- och sheasmör för att ge dig en exfolierande och återfuktande peeling. Applicera på fuktig hud, skrubba och skölj för att avslöja en len och väldoftande hud. Skölj kroppen och  låt varmt vatten bli nu kall för att avsluta dushrutinen.


Din kropp behöver fukt och mer fukt. 
Turmeric Latte-Massagekaka med ekologiskt kakaosmör och sheasmör: En doft upplevelse av vanilj, krämig tonka.
Lush's massagekakor är skapade med rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör och ekologiskt sheasmör, berikade med E-vitamin. Dessa kakor doftar av vanilj, krämig tonka och en hint av kryddighet. Deras återfuktande egenskaper och vackra doft gör dem till en sensuell behandling för din hud. Ge dig själv några ögonblick av lyx genom att låta dessa massagekakor smälta på din hud.

Föredrar du en krämig body lotion som rekommendera vi,
Charity Pot Body Lotion: Gör Gott för Din Hud och Samhället
Det är inte bara en body lotion; det är en handling av välgörenhet. Charity Pot är en silkeslen lotion som inte bara hjälper din hud att må bra utan också stödjer småskaliga organisationer inom djurrätt, mänskliga rättigheter och miljö. Varje köp finansierar initiativ på gräsrotsnivå, och 100% av försäljningspriset går till Charity Pot-fonden.
Glöm inte bort ditt hår,

Super Milk Leave-In Balsam: Mångsidig Vård för Alla Hårtyper
Avsluta din duschupplevelse med Super Milk Leave-In Balsam. Denna mångsidiga produkt återfuktar håret med mandel-, kokos- och havremjölk utan att tynga ner det. Använd den som utredande leave-in balsam, värmeskydd eller primer inför styling. Du kan också applicera den i torrt hår för att fräscha upp lockar och motverka statisk elektricitet.

Njut och ta hand om dig!
/Team BeautyQlick