Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.

Your beauty, your way!

Välkommen till BeautyQlick - bli en del av vår beauty-community och upptäck skönhetsprodukter baserat på vad du gillar med hjälp av AI. Vi inkluderar alla oavsett kön och etnicitet. Vi strävar efter att bidra till en säker och välkomnande plats för alla. Vi förstår att alla kanske inte känner sig bekväma med att besöka en traditionell skönhetsavdelning eller kan ha fysiska begränsningar som hindrar dem från att göra det, och det är därför vi skapade BeautyQlick. Ett virtuellt utrymme där alla kan få tillgång till att hitta sina skönhetsfavoriter närsomhelst, varsomhelst.

Vårt Uppdrag
Vår plattform innehåller tutorials med en ärlig approach som speglar människors naturliga skönhet utan retuschering, såväl som mångfald för att ge inspiration och vägledning. Vi förser våra medlemmar med äkta och informativa recensioner för att du ska kunna göra välgrundade val och bidra till en positiv miljöpåverkan.

Genom att minimera felköp skapar vi en mer ansvarsfull konsumtion. Tillsammans kan vi göra små förändringar som långsiktigt skapar en stor påverkan, genom att göra det enkelt att hitta rätt skönhetsprodukter utifrån dina behov.
Vector Image

#takecare of the planet

#LOVE_FROM_BEAUTYQLICK

Vector Image
Vår Bakgrund
Maria Villanueva, grundare av BeautyQlick, förstår kampen med att hitta rätt skönhetsprodukter eftersom hon själv har ställts inför dem. I ett försök att göra det lättare för andra att hitta rätt produkter skapade hon BeautyQlick. Med fokus på inklusivitet, hållbarhet och innovation är hennes mål att hjälpa andra att hitta de perfekta produkterna för dem och påverka branschen positivt.

”Jag flyttade tillbaka till Sverige från London, där jag arbetade som skönhetskonsult för Chanel i 5 år. När jag insåg bristen på makeup för mörka hudtoner på den lokala marknaden, vände jag mig till internet för att hitta rätt produkter. Frustrerad över det begränsade urvalet och antalet felköp som gjordes, bestämde jag mig 2016, för att skapa en recensionssida för skönhetsprodukter, vilket 2021 ledde till skapandet av BeautyQlick – en plattform för att hitta och dela information om skönhetsmärken och nyheter, skräddarsydda för varje hudtyp.”

BeautyQlick hjälper konsumenter att hitta produkterna de söker och skönhetsmärken att direkt kunna kommunicera med sin målgrupp. Vår AI är oberoende, vi säljer inga produkter och våra recensioner är ärliga. Du kan se oss som en engagerad guide i skönhetsdjungeln, som värnar om både dig och klimatet. Detta skiljer oss åt i branschen.

Bli medlem i BeautyQlick-communityn - skönhet på dina villkor!

Våra Tjänster
Vi förstår frustrationen över att köpa produkter som inte fungerar, och det är därför vi skapat BeautyQlick. Vårt fokus är att minimera felköp och hjälpa våra medlemmar hitta rätt i skönhetsdjungeln, vilket sparar pengar och resurser i processen. Vi erbjuder en växande community med tusentals besökare varje månad, och vi arbetar ständigt med att förbättra vår plattform och erbjuda nya sätt att interagera varumärken med våra medlemmar.

Vi hjälper och guidar medlemmar att upptäcka nya varumärken med hjälp av AI. Hos oss hittar du inspiration och tillgång till en mängd olika funktioner - som att bevaka dina skönhetsfavoriter från de populära nätbutikerna. med stort utbud som, Lyko, Åhlens, Sephora, Skincity, Bangerhead med flera. Du får en notis när dina favoriter är på kampanj och erbjudande.

Gå med i BeautyQlick idag och ta det första steget i att skapa en skönhetsrutin på dina villkor. Med vår AI-algoritm får du personliga rekommendationer som hjälper dig att upptäcka produkterna som passar dig bäst.

Låt oss göra skönhet på dina villkor till verklighet!
Vector Image

#beautyforyou

Våra milstolpar hittills!
Women In AI Accelerator Cohort 2020 (The Netherlands) 2020
Stockholm Innovation Accelerator 2021
AWS Accelerator 2021
2022 NVIDIA AI Accelerator
19 new brands collaboration
Hosted influencer mingel with 200 invites
Google Acceleration program
2023->More To come
Unconventional Accelerator 2021
200 000 Products in our DB
2000+ user active on platfrom
Launch of our March AI 2022
Launching AI 2.0