PARTNER
Bli samarbetspartner!
vector

Varför bli en av våra samarbetspartners?

Samla allt på en plats!

Vi hjälper ditt varumärke att samla ditt innehåll och sociala mediekanaler på en och samma plats. På så sätt kan kunder navigera runt och hitta relevant information eller bli inspirerade genom exempelvis tutorials. De varumärken vi samarbetar med gör det möjligt för oss att erbjuda insikter om företagets målgrupp och deras kundbeteende.

Genom vår SaaS-tjänst möjliggör vi för skönhetsvarumärken att sälja sina produkter online genom vår community-plattform.

Visa alla dina SoMe kanaler på en sida.
Öka varumärkesmedvetenheten, exponeras i olika kanaler tillsammans med oss.
Samarbeta med våra content creators och influencernätverk.
Låt oss skapa innehåll för dig och ditt varumärke.

#Lets collaborate!

"Vi är bryggan mellan varumärket och konsumenterna."
Vector Image
Letar du efter ett sätt att öka synligheten för ditt varumärke och ansluta med din målgrupp? Du behöver inte leta mer! Vår plattform bygger på förtroende och transparens, och ger opartiska och ärliga recensioner och rekommendationer till konsumenter som söker efter de perfekta produkterna för dem. Genom att samarbeta med oss har ditt varumärke möjlighet att kommunicera direkt med din målmarknad, bygga förtroende och öka försäljningen.

Vi nöjer oss inte bara vid att tillhandahålla en tjänst till våra kunder, vi strävar också efter att göra en positiv påverkan på branschen. Vårt fokus på inkludering och hållbarhet stämmer överens med dina varumärkesvärderingar och tillåter dig att driva ditt varumärke samtidigt som du bidrar till en positiv skillnad i världen.

Missa inte möjligheten att ansluta med engagerade och potentiella kunder. Investera i ett samarbete med BeautyQlick och se ditt varumärke växa. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt varumärke att lyckas!
Kom igång idag!
BeautyQlick är en SaaS-plattform som kopplar samman konsumenter med transparenta, opartiska recensioner och rekommendationer. Genom att samarbeta med oss kan ditt varumärke kommunicera direkt med sin målgrupp, bygga förtroende och öka försäljningen.

Gå med idag och nå vårt dedikerade community av kunder som söker efter de perfekta produkterna för dem.

Saas B2B

check

Nå ett dedikerat community av konsumenter.

check

Anslut till din målmarknad, bygg förtroende och öka försäljningen.

check

Nå en större publik och öka ditt varumärkes synlighet

B2B

check

Vill ha mer information

check

Prisförfrågningar

Maila Oss