Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Tips & Råd

Hudterapeuten tipsar: RNW your skin

Hudterapeuten tipsar om hur du kan få en balanserad hud med hjälp av k-beauty produkter från RNW. RNW har ett brett utbud av produkter som kan hjälpa dig att stärka och återfå din naturliga glöd. Att exfoliera för mycket och använda för starka produkter kan torka ut din hud och orsaka obalans. Därför behöver din hud en "reboot". Ta en paus från syror och koncentrat och satsa istället på att bygga upp huden med ceramider och hyaluronsyra för att återställa huden inifrån.

Vi ger dig en enkel hudvårdsrutin som du kan följa morgon och kväll.


Rengör huden
Välj en rengöring som inte stramar och tar ifrån dig det skyddande lagret oljor från huden som förhindrar att din hud torkar ut. Satsa på en skonsam rengöring som ger fukt på djupet samtidigt som du stärker hudens naturliga barriär.

Bubble Deep Cleanser är favoriten som i kontakt med huden skapar ett lödder som regleras av din kroppstemperatur. En fuktgivande djuprengöring med 17 olika aminosyror och naturliga extrakt som återställer hudens pH-balans. Slipp den strama känslan efter rengöring! Massera in på torrt ansikte och tillsätt vatten för att sedan löddra upp ett skum som skonsamt tar bort orenheter

Hyal Treatment Toner är tonern som verkligen återfuktar huden på djupet. Berikad med 5 typer av hyaluronsyra i olika molekylstorlek för att ge intensiv fukt till huden. Hyal Treatment Toner innehåller även Celrederm ™, RNW: s patenterade ingrediens för en frisk hud utan tecken på förtida åldrande. Ceramider och aminosyror låser in fukt till huden medan poly glutaminsyra minskar hyperpigmentering och underlättar hudens naturliga exfolierande process. Du får en hud med lyster! Klappa in efter Bubble Deep Cleanser.


Behandla med serum
Lägg till ett stärkande och återfuktande serum i din hudvårdsrutin. Ett serum kan tränga djupare ned i huden då storleken på molekylerna är mindre. Börja med att vänja in en produkt åt gången och känn in vad din hud behöver.

Ceramide Plus är ett kraftfullt fuktgivande serum som innehåller 5 olika typer av ceramider för att bygga upp och förnya huden. En kombination av ceramider och multi peptider stärker hudens skydd mot yttre påverkan. Ceramide Plus hjälper till att återställa hudens naturliga balans samtidigt som serumet också läker hudskador.


Återfukta på djupet
Hyal Treatment Emulsion innehåller Celrederm ™ som skyddar huden från skadliga miljöfaktorer och hela 5 typer av hyaluronsyra som återfuktar huden på djupet. Poly Glutaminsyra minskar pigmentering och påskyndar hudens exfolierings process samtidigt som fermenterad soja hjälper till att bekämpa förtida åldrande. 

Komplettera med en återfuktande mist som du kan ta med dig i handväskan när du känner att du vill fräscha upp dig. Ceramide Mist är min favorit som jag tar med mig överallt.

Ceramide Mist är en mist i sprayflaska som du enkelt kan duscha ansiktet med när du känner att du behöver fylla på med fukt. Förutom ceramider som stärker huden innehåller misten även extrakt av älggräs som balanserar upp talgproduktionen. Celrederm ™ återställer hudens naturliga balans för en frisk, strålande hud. Fungerar även som settingspray för att fixera makeup.


Ceramider utgör hela 50% av din hudbarriär och kan liknas det lim som håller allt på plats. Hyaluronsyra är en fuktgivare som tillsammans med ceramider reglerar fuktbalansen i huden och bidrar till en stark hudbarriär. 
Hudvård från RNW innehåller både ceramider och hyaluronsyra som tillsammans arbetar för en frisk hud och hudbarriär. Alla produkter i sortimentet är fria från tillsatser som parabener och konstgjorda färgämnen.  

“RNW har under lång tid studerat hudens inflammatoriska reaktioner och orsaker till åldrande. Påverkan från utomhusmiljö och den skadliga miljö som moderna människor utsätts för irriterar huden och bryter ner dess balans, vilket gör den allt mer känslig och sårbar. RNW har den perfekta lösningen för äkta koreansk hudvård och arbetar för att tillhandahålla en komplett lösning för att återfå frisk, vacker och uttrycksfull hud.” 


/Petra Vikner
Auktoriserad hudterapeut