Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Trender

Mer än en doftljus

I den hektiska tid vi lever, där ögonblick snabbt bleknar i backspegeln finns det något magiskt med att fånga minnena genom sina sinnen. Särskilt doft har nyckeln till vår minnesbank och en förmåga att väcka känslor. Det är utifrån den filosofin som premiummärket Ode Stockholm, grundat 2022 av visionären Jenny Larsdotter Olsson, lanserat sina första minneskollektioner.

Minneskollektioner utifrån tre dimensioner
Med fokus på sensoriska upplevelser skapar Ode Stockholm dofter och livsstilsprodukter ​​som slår an och som folk får en emotionell koppling till. Den första lanseringen inkluderar en serie unika doftljus som utgör basen för varsin minneskollektion. I Ode Stockholm beskrivs varje minne med tre ord som lägger grunden för tre dimensioner i respektive minne. De behandlas och benämns på samma sätt som noterna i en parfym, med topp, hjärta och bas. Detta gäller alltså oavsett vilken typ av produkt det handlar om – utöver dofter kommer det spännande släpp inom andra produktkategorier.

Kreatören bakom Ode Stockholm, Jenny Larsdotter Olsson, har länge haft en fascination för sinnesintryck och vad de kan framkalla hos oss. Just doft har en förmåga att skapa minnen genom de starka känslor som är förknippade med en specifik plats, person eller tidpunkt. Jenny Larsdotter Olssons ambition är att hennes personliga tolkningar av dessa platser, personer och ögonblick ska ge andra tillgång till sina egna minnen och skapa värde på ett djupare plan.

De första produkterna som lanserats från Ode Stockholm är en serie unika handgjorda doftljus:

1. Väpnargatan 1

NOTES   Top: Ambition | Heart: Affinity | Base: Bridle
Väpnargatan 1 bjuder intill en värld full av ambition och gemenskap. Hallon och saffran dansar tillsammans och leder in till stallets sadelkammare där läder, tvål och melass vävs samman. Detta är en doft med hästkrafter nog att tända din drivkraft.

2. Gullsjön

NOTES  Top: Creak | Heart: Longing | Base: Untouched
Gullsjön återspeglar lugnet av en daggrik morgon vid en skogssjö. Söt pion och lotusblomma blandas med svartvinbärsblad och ackompanjeras av körsbärsblom och persika. Vetivers gröna friskhet avslutar denna hyllning till sinnesfrid och den ömsinta stunden mellan far och dotter.

 3. Aspirantbalen

NOTES    Top: Radiance | Heart: Axiom | Base: Tradition 
Inspirerad av parkettgolven och atmosfären i slottet Karlbergs salar levandegör Aspirantbalen en kärlekshistoria under en traditionsrik afton. Träiga noter blandas med doften av gamla böcker, medan stråk av punsch, cigarr och vanilj letar sig fram genom luften.

Varför välja Ode Stockholm?
Vår passion för att fånga ögonblickets skönhet och vår strävan efter kvalitet gör oss till det självklara valet för dem som värdesätter minnen och sinnliga upplevelser. Upptäck vår kollektion och omfamna dina minnen på ett nytt sätt.

Med fokus på kvalitet, hantverk, innovation och etisk produktion berikar Ode Stockholm våra liv utan tar också ansvar för vår planet.
Utforska och köp doftljus för att föra dina egna minnen till liv www.odestockholm.com och utforska minneskollektionerna som väcker dina egna fina minnen till liv.
chat
×
För en mer personlig upplevelse, logga in eller skapa ett konto här.
Berätta lite om din hudtyp, så ska jag skapa några personliga rekommendationer bara för dig!
send