Skapa ditt digitala badrumsskåp och få notiser när dina favoriter är på kampanj.
Tips & Råd

Skydda Din Hårfärg

Skydda Din Hårfärg och Återfå Lystern med Authentic Beauty Concept Hydrating Jelly Mask
Sommarens soliga dagar och salta bad är härliga, men de kan också vara hårda mot ditt hår. UV-strålar, klorerat poolvatten och havets salt kan snabbt göra ditt hår torrt, livlöst och blekt. Men oroa dig inte, det finns sätt att skydda din hårfärg och återställa dess lyster. Här är några tips för att hålla ditt hår friskt och glänsande hela sommaren, samt varför Authentic Beauty Concept Hydrating Jelly Mask är den perfekta produkten för dig.

Skydda ditt hår från solen
Precis som din hud behöver skyddas från solens skadliga UV-strålar, behöver ditt hår samma omsorg.
Använd hattar eller sjalar när du är ute i solen för att minimera exponeringen. Dessutom finns det UV-skyddande hårspray som kan appliceras innan du går ut. Genom att skydda ditt hår från solen, bevarar du färgens intensitet och förhindrar att det bleknar.

Undvik överdriven värme
Sommarens hetta kan fresta dig att torka håret snabbt med hårtork eller att platta det för en sleek look. Men överdriven värme kan skada ditt hår ytterligare. Försök att lufttorka ditt hår så mycket som möjligt och använd värmeskyddande produkter när du måste använda värmeverktyg.

Rengör och återfukta ordentligt
Sommaren innebär ofta fler tvättar på grund av svett och bad. Välj ett sulfatfritt schampo som rengör skonsamt utan att ta bort de naturliga oljorna. Följ upp med en djupverkande inpackning minst 2 gånger i veckan för att ge ditt hår den fukt det behöver.

När det kommer till att återställa lyster och liv i ditt hår efter en dag i solen, är Authentic Beauty Concept Hydrating Jelly Mask en verklig livräddare. Här är varför: Naturliga Ingredienser: Produkten är formulerad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot både hår och miljö. Den är fri från parabener och silikoner, vilket innebär att ditt hår inte kommer att belamras med onödiga kemikalier.

Djupgående återfuktning: Glow Mask tränger djupt in i håret och ger intensiv återfuktning. Detta hjälper till att reparera skador från sol och saltvatten, och gör ditt hår mjukt och smidigt igen.

Skyddar och förbättrar färgen: Denna mask är speciellt utformad för färgat hår och hjälper till att bevara färgens intensitet samtidigt som den tillför glans. Med regelbunden användning kommer ditt hår att se friskt och levande ut, även efter långa dagar på stranden.
Enkel användning: applicera en generös mängd masken i handdukstorkat hår, fokusera på längder och toppar. Låt verka i 5-10 minuter och skölj sedan noggrant

För bästa resultat, använd den 2 gånger i veckan eller efter varje exponering för hårdare miljöförhållanden.

Att njuta av sommaren och samtidigt hålla ditt hår i toppskick behöver inte vara en omöjlig uppgift. Genom att skydda ditt hår från solen, undvika överdriven värme, och använda produkter som Authentic Beauty Concept Hydrating Jelly Mask, kan du bibehålla både färg och lyster. Investera i rätt hårvårdsrutiner och låt ditt hår lysa starkt hela sommaren!
chat
×
För en mer personlig upplevelse, logga in eller skapa ett konto här.
Berätta lite om din hudtyp, så ska jag skapa några personliga rekommendationer bara för dig!
send